Вітаємо з ювілеєм Віктора Віталійовича Куйбіду

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо з ювілеєм Віктора Віталійовича Куйбіду

Сьогодні, 7 вересня 2019 року, ювілей святкує доктор історичних наук, професор кафедри біології і методики навчання, декан факультету фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Віктор Віталійович Куйбіда.

Дорогий Вікторе Віталійовичу!

Ваш широкий діапазон знань та інтересів, працьовитість і відданість справі, організаторські здібності, тверда життєва позиція здобули визнання й повагу серед колег та студентів. Професорсько-викладацький та студентський колективи університету, склад кафедри біології і методики навчання цінує Вас за істинно чоловічі якості та Вашу мудрість, за Вашу чуйність та добру вдачу. Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток університету факультету, рідної кафедри, Ви завжди сповнені ідей та енергії для втілення їх у життя, чуйний та оптимістичний. Ви надаєте нашому колективу ґрунтовності, строгості й надійності, на Вас завжди можна покластися в самому скрутному питанні.

У день Вашого ювілею ми бажаємо Вам й надалі залишатися еталоном зібраності й мужності, прикладом для наслідування та взірцем для молодих фахівців. Від душі зичимо Вам невичерпної життєвої енергії і благополуччя, творчої окриленості, наснаги та оптимізму. Зичимо Вам цікавих фактів й неймовірних відкриттів, добрих знаків і прекрасних ідей, безсумнівної удачі і великих цілей, доброї радості і благополучної діяльності. Нехай роки залишають виключно світлі спогади, а Господь дарує ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра й надії!

Нехай підґрунтям щасливого життя й плідної роботи буде міцне здоров’я, а віра, надія та любов залишатимуться вірними супутниками протягом усього Вашого життєвого шляху. Хай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
кафедра біології і методики навчання

Перейти до вмісту