Вітаємо з ювілеєм Анатолія Івановича Брехунця

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо з ювілеєм Анатолія Івановича Брехунця

10 серпня 2019 року поважну 60-ту річницю від Дня свого народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки, керівник навчального відділу ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» людина доброї й відкритої душі, великої мудрості та неосяжного життєвого досвіду, особистість, без якої важко уявити навчальний процес в сковородинівській альма-матер – Анатолій Іванович Брехунець.

Дорогий Анатолію Івановичу!

Керівництво вишу та його співробітники, профспілковий комітет, професорсько-викладацький та студентський колективи університету сердечно вітають Вас з важливою датою на Вашому циферблаті життя, і зичать творчої енергії та натхнення, нових звершень, професійних успіхів, наукових здобутків, козацького здоров’я, щастя й родинного тепла, приємних подій, радості, чудового настрою та злагоди!

60 років – це не лише досвід і роки, але ще й повага, заслуги і мудрість. Бажаємо Вам завжди бути в гармонії з собою, благополуччя і щастя з рідними і коханими людьми, турботи про онуків, умиротворення в хвилини відпочинку. Здоров’я тіла, молодості душі, блиску очам.

Зичимо у повноті всіх чоловічих сил і з оптимізмом продовжувати свій життєвий та трудовий шлях, пишатися прожитими роками і досягнутими успіхами, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю.

Нехай фортуна завжди буде на Вашому боці, серце не перестає любити, душа невпинно надихається на нові звершення, а роки неодмінно додають чогось приємного й незвичайного. Все краще нехай примножиться в десятки, а то й сотні разів, а все погане й зле остаточно піде повз Вашу оселю.

Бажаю збагачення духовного і матеріального. Радості в домі, на роботі і в навколишньому світі. Прекрасного самопочуття і постійних надзвичайних подій. Будьте щасливі!

Керівництво вишу, професорсько-викладацький та студентський колективи

Перейти до вмісту