Вітання з нагоди ювілейної дати у житті Надії Іванівни Коцур

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди ювілейної дати у житті Надії Іванівни Коцур

Якось Бог вирішив зробити один день особливим і йому це вдалося – народилася чудова дівчинка, згодом – втілення ідеальної жінки, тендітної, але стійкої, красивої, але й розумної, яка протягом кількох десятків років змінює межі звичного мислення у поколіннях своїх студентів, надихаючи їх на життєві успіхи та професійні й особистісні звершення. Мова йде про доктора історичних наук, професора, завідувачку кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології факультету фізичного виховання нашого університету Надію Іванівну Коцур, яка сьогодні, 10 серпня 2019 року відзначає ювілейну дату – своє славне 60-ти річчя.

Вельмишановна Надіє Іванівно!

З нагоди особливої дати у Вашому житті керівництво вишу та його співробітники, профспілковий комітет, професорсько-викладацький та студентський колективи надсилають Вам найкращі слова вітань та вдячності за Вашу плідну багаторічну працю на благо рідної альма-матер. Ви є прикладом мудрості та сталого жіночого, особистісного та професійного кредо. Констатуємо, що на життєвому шляху кожного з нас зустрічаються одиниці особистостей, означених доброю зіркою. Такі люди привітні і розумні, вони оточені друзями, їхні родини по-справжньому щасливі, словом – саме з такими людьми світ стає світлішим. Усім нам невимовно пощастило, що сьогодні ми відзначаємо ювілей саме такої людини.

60 років – це вік мудрих рішень і впевнених життєвих позицій, тому ми бажаємо Вам й на мить не втратити сили і ентузіазму, браво продовжувати свій трудовий шлях і завжди знаходити позитивне і прекрасне в усьому, що відбувається навколо Вас.

Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою добрих відчуттів! Нехай міцне здоров’я дозволить відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, подорожей і непересічних подій. Бажаємо Вам душевного спокою, море щастя і багато радості.

Нехай Ваш настрій завжди буде піднесеним, нехай у двері стукають лише бажані гості, нехай подарунки будуть потрібними і приємними, а привітання будуть теплими і душевними. Хай все в Вашому житті складається так, як Ви того хочете, а у Вашому домі завжди панують мир і благополуччя, на кожному кроці супроводжують удача і натхнення для нових справ. Зичимо Вам благополуччя, шани й любові від рідних, друзів, колег та студентів. Будьте найщасливішою жінкою у світі – адже Ви, як ніхто інший, варті цього!

Ми щасливі, що Ви є в нашому житті, і зичимо аби усі подальші дні Вашого життєвого шляху були сповнені новими, хорошими подіями, яскравими враженнями і чарами, які зроблять Вас по-справжньому щасливою!

Керівництво вишу, професорсько-викладацький та студентський колективи,
кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології

1 Response
  1. […] Нагадаємо, що доктор історичних наук, професор, завідувачка кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології факультету фізичного виховання нашого університету Надія Іванівна Коцур, 10 серпня 2019 року відзначила ювілейну дату – своє славне 60-ти річчя. […]

Перейти до вмісту
%d bloggers like this: