Як покращити вищу освіту? Сковородинівців запрошують до участі у Всеукраїнському дослідженні якості практичної освіти 2019

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Як покращити вищу освіту? Сковородинівців запрошують до участі у Всеукраїнському дослідженні якості практичної освіти 2019

Web-платформа для взаємодії навчальних закладів та бізнесу ​CASERS, що реалізується за сприяння Міністерства освіти та науки України (рекомендовано Інститутом модернізації змісту освіти МОН України) і пропагує використання реальних кейсів від бізнесу в освітніх програмах закладів вищої освіти проводить опитування студентської думки про вищу освіту: як вони оцінюють вищу освіту, що їх не задовольняє, які формати навчання вони вважають найефективнішими та інше. Дослідження анонімне, не прив’язане до закладів освіти, регіонів чи міст.

         Перейти до опитування можна за цим посиланням . Воно включає, зокрема, такі питання:

➔ Як ти оцінюєш якість вищої освіти в контексті подальшого працевлаштування?

➔ Обери до 5 пунктів, які тебе НЕ задовольняють у сучасній українській системі

освіти

➔ Які формати навчання ти вважаєш найефективнішими?

Результати опитування будуть опубліковані у вигляді загальних тенденцій у країні та допоможуть зрозуміти думку студентів, виявити проблеми та можливі зони росту, побачити, які інструменти навчання є найефективнішими з точки зору молоді, що допоможе зробити навчальні програми ще кращими.

Координатори проекту зазначають, що чим більше студентів висловиться, тим надійнішими будуть результати. Тоді ми разом з вами дізнаємося, як можна покращити процес навчання.

Пропонуємо Вам долучитися до опитування, зробивши невеличкий крок та внесок задля покращення якості практичної освіти в рідній країні, та, зокрема, нашому університеті.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту