Святковий день Опанасенко Аліни Миколаївни – наші вітання

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Святковий день Опанасенко Аліни Миколаївни – наші вітання

На календарі 5 серпня 2019 року, а це означає, що дружній колектив нашого університету має нагоду привітати фахівця І категорії відділу кадрів університету Аліну Миколаївну Опанасенко з Днем її народження.

Дорога Аліно Миколаївно!

З кадрами розібратися непросто, але професорсько-викладацький склад та співробітники університету знають, що Ви з цим справляєтеся більш ніж чудово. Відтак, цінуючи Вашу часом нелегку працю та з нагоди Вашого дня народження ми сердечно зичимо Вам оптимізму, впевненості, наснаги та великого потенціалу – не лише в роботі, а й у житті.

Нехай кожен день ознаменується успіхами і досягненням поставленої мети, а кожне рішення буде не просто вірним, а безперечною запорукою Вашої перемоги.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя та хорошого настрою.  Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються миттєво.

Професорсько-викладацький колектив та співробітники університету, відділ кадрів

Перейти до вмісту