Оприлюднено списки зарахованих на бюджет І курсу бакалаврів (на основі МС) та магістрів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2019 > Оприлюднено списки зарахованих на бюджет І курсу бакалаврів (на основі МС) та магістрів

Приймальна комісія ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з радістю повідомляє, що на сайті нашого Університету та сайті Вступнику-2019 оприлюднено Накази про зарахування на навчання І курс за кошти державного бюджету на ОР «Бакалавр» на І курс (скорочений) на основі диплому молодшого спеціаліста (денна та заочна форми навчання) та Накази про зарахування на навчання І курс за кошти державного бюджету на ОР «Магістр» (денна та заочна форма навчання (освітньо-професійна програма) та денна форма навчання (освітньо-наукова програма). Поспішайте знайти себе в списках!

Дорогі майбутні студенти!

       Уся наша університетська родина, викладачі, студенти та співробітники, сердечно вітають Вас із вступом до одного з кращих університетів столичного регіону та нашої країни, який славиться своєю вікопомною історією, добрими традиціями та звичаями.

ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» – це заклад вищої освіти, де кожен має всі можливості не лише професійно зростати, але і всіляко проявити себе, розкрити свій талант та кращі особистісні якості й таланти, пізнати навколишній світ, слухати та бути почутим.

     Ми щодня переконуємося, що в нашому університеті навчаються лише найобдарованіші, найталановитіші, найпрогресивніші молоді люди. Переконані, кожен з Вас, у найближчому майбутньому, стане ще успішнішим і швидко набиратиме силу мудрості. Нашим найважливішим завданням завжди було й залишається дати Вам освіту європейського рівня – будьте певні, що про це подбає висококваліфікований та досвідчений професорсько-викладацький колектив нашої альма-матер.

Тож, ласкаво просимо до великої родини «сковородинівців» та з нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами у вересні!

P.S: Сподіваємося, на нашому сайті Ви знайдете достатньо інформації, аби зрозуміти, чим живе ПХДПУ імені Григорія Сковороди сьогодні. Вчитися та зростати разом з нами – престижно!

Прес-служба університету

Перейти до вмісту