Важливе для вступників: зарахування на бюджет І курсу та рекомендації на державне замовлення для бакалаврів (на основі МС) та магістрів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2019 > Важливе для вступників: зарахування на бюджет І курсу та рекомендації на державне замовлення для бакалаврів (на основі МС) та магістрів

Найперше, приймальна комісія Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди повідомляємо, що на сайті нашого Університету та сайті Вступнику-2019 оприлюднені Накази на зарахування на навчання І курс за кошти державного бюджету.

Також відомі:

Рейтинговий список на ОР «Бакалавр» на І курс (скорочений) на основі диплому молодшого спеціаліста

Рейтинговий список на ОР «Магістр»

Знайшли себе у списку осіб, що вступили на бюджет? Щиро вітаємо!

А тепер просимо звернути увагу на те, що рекомендовані на бюджет зобов’язанi подати оригiнали документiв до 17:00 02 серпня 2019 року – тобто до завтра. Накази на зарахування будуть опубліковані за державним замовленням – не пізніше 12:00 05 серпня 2019 року.

Подача оригіналів рекомендованих на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб до 5 серпня 2019 року (включно), а зарахування до складу студентів 07 серпня 2019 року.

Отож, пакуйте валізи й мерщій везіть документи – освіта європейського рівня у славетному Переяславі вже чекає на Вас.

Прес-служба університету

Перейти до вмісту