Стали відомі рейтингові списки студентів на І семестр 2019-2020 н.р.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стали відомі рейтингові списки студентів на І семестр 2019-2020 н.р.

У середу, 3 липня 2019 року, в залі засідань ректорату (№ 106) розпочалося засідання стипендіальної комісії, а вже сьогодні, 8 липня 2019 року, стали відомі рейтингові списки студентів ІІ семестру 2018-2019 н. р.

На початку засідання кандидат педагогічних наук, доцент, перший проректор університету Валерій Хомич доповів про те, що, за даними відділу кадрів, станом на 1 липня 2019 року, на денній державній формі навчаються 1422 студента. Виходячи з кількості контингенту студентів денної державної форми та обсягу стипендіального фонду на липень і серпень 2019 року, стипендією можуть бути забезпечені 45 % студентів.

Після цього декани довели до відома присутніх про кількість студентів, які претендують на стипендію у ІІ семестрі 2018-2019 н. р. у розрізі факультетів. Знайомимо Вас із цими довгоочікуваними списками, й вітаємо тих, хто за результатами літньої сесії й завдяки успішності у навчанні та громадській діяльності отримуватиме стипендію у осінньо-зимовому семестрі!

Рейтингові списки студентів на І семестр 2019-2020 н.р.

У свою чергу, фахівець у сфері соціальної роботи зі студентами пільгових категорій, провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Наталія Руденко повідомила про те, скільки студентів уже написали заяви на отримання соціальної стипендії, і нагадала про те, необхідно подати списки студентів для призначення іменних стипендій (стипендія Верховної Ради України, стипендія Кабінету Міністрів України, стипендія Президента України, стипендія імені М. С. Грушевського та стипендія імені Героїв Небесної Сотні (в честь Юрія Дяковського) зі спеціальності «Психологія»).

Прес-служба університету

Перейти до вмісту