Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Петра Володимировича Шихова

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Петра Володимировича Шихова

Сьогодні, 8 липня 2019 року, День народження святкує фахівець з просування інформаційних ресурсів відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності, заступник голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», хороша людина та незамінний працівник Петро Володимирович Шихов.

Дорогий Петре Володимировичу!

Нехай за Вашу життєлюбність, відкритість і доброту доля винагородить Вас міцним здоров’ям, щирою любов’ю і безмежним щастям. Зичимо Вам величезних професійних успіхів, а також досягати усіх поставлених цілей та впевнено іти до своєї мети. Нехай удача супроводжує в будь-яких починаннях, а по життю – любов і повага оточуючих. Бажаємо Вам і надалі радувати рідних і близьких своєю безмежною добротою, здатністю підтримати у скрутну хвилину і допомогти слушною порадою.

Хай Ваше минуле складається з важливих моментів і позитивних спогадів, Ваше справжнє радує цінними знахідками та щасливими посмішками, а майбутнє готує багато всього хорошого та цікавого. Зичимо, щоб історія світу і людства завжди наповнювала Вас натхненням, силами і впевненістю для завершення чогось грандіозного!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту