Вітаємо з днем народження Ганну Сергіївну Ляч

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо з днем народження Ганну Сергіївну Ляч

4 липня 2019 року вся університетська родина вітає з днем народження неймовірно вродливу та талановиту дівчину, неймовірну співачку, переможницю та лауреатку багатьох вокальних конкурсів нашої Батьківщини, фахівця соціально-гуманітарного відділу університету та вокалістку університетської студії «Sing Well» Ганну Сергіївна Ляч.

 Ганно Сергіївно!

Із теплотою сердець увесь професорсько-викладацький та студентський колективи університету, соціально-гуманітарний відділ надсилає, Вам найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження.

Зичимо Вам міцного здоров’я, натхнення та щирих людей поряд. Нехай зранку до ночі Вас оточує чудова музика, яка надихатиме на нові звершення! Бажаємо жити так, аби про це можна було писати пісні, бути в гармонії, щоразу знаходити все нові і нові ідеї для свого унікального звучання. Великого Вам кохання, доброї життєвої вдачі, здійснення усіх творчих та особистих задумів і мрій. Віримо, у Вас велике та світле майбутнє, а всі найкращі здобутки ще попереду, але вже в найближчій перспективі.

У Вас неповторний та чарівний голос, який за кілька років Вашої активної діяльності підкорив не одне слухацьке серце – чаруйте ним і надалі, вражайте своїми здобутками усіх нас, й надалі несіть добру славу про наш заклад вищої освіти на теренах України та світу.

Ми любимо Вас та дякуємо за Вашу невтомну працю, яка примножує культурну скарбницю нашого міста та університету!

З любов’ю та повагою колективи університету, соціально-гуманітарний відділ

Перейти до вмісту