Факультет фізичного виховання вітає декана Віктора Куйбіду та команду «Semex bulls» з перемогою на Міжнародному турнірі з тріатлону

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Факультет фізичного виховання вітає декана Віктора Куйбіду та команду «Semex bulls» з перемогою на Міжнародному турнірі з тріатлону

У перший день літа в славетному місті Переяславі пройшов Міжнародний турнір «Слов’янська хвиля 2019» за участі 130 учасників. Зазначимо, що в індивідуальному тріатлоні кожен спортсмен охоплював три види спорту, а в естафеті – один. Декан факультету фізичного виховання Віктор Куйбіда є «чоловіком передпенсійного віку», тому й виступив у змаганнях не індивідуально, а у складі естафетних команд. Загалом змагалися 19 естафетних команд, серед яких 14 – чоловіки.

Відтак, команда «Semex bulls» у складі майбутнього пенсіонера Віктора Куйбіди (плавання – 1,9 км); викладача університету (в минулому) Тараса Котченка (велопробіг – 90 км) та молодого Анатолія Тірбаха (біг – 21 км) виборола І місце і повторила минулорічний успіх, незважаючи на вік спортсменів. Мабуть, тому фотографія декана, що «добігає своє» на емблемі естафет «Слов’янська хвиля 2019».

Переможці щиро дякують організаторам, спонсорам і наставникам команди «Semex bulls» – В’ячеславу та Руслану Саулко. Бажаємо спонсорам здоров’я й удачі. Хочемо, аби вони добре заробляли і багато мали, а команді «Semex bulls» – швидко допливати, доїжджати й добігати!

Колеги, друзі

Перейти до вмісту