Безліч нових і гарячих вакансій для випускників нашого університету!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Безліч нових і гарячих вакансій для випускників нашого університету!

Літо – це не лише час тепла й відмінного відпочинку, а й золотий час міжсезоння у молодих педагогів, які знаходяться в пошуках високооплачуваної та гідної роботи. Не менш важливим він є й для різноманітних навчальних закладів нашого регіону та України, які нині зайняті активним пошуком нових працівників, і цілком можливо, вони чекають саме на Вас. Сковородинівці, ловіть свіжу підбірку гарячих вакансій!

Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» має потреби у викладачах математики та історії. Тож, якщо ти випускник природничо-технологічного або соціоісторичного факультету, не зволікай! На час роботи Ви неодмінно будете забезпечені ліжко-місцем у гуртожитку, а також хорошими умовами для роботи.

Контактні телефони: (044) 257-30-76    (044) 257-00-21  

(067) 597-71-68    Пошта: 2573076@gmail.com

 

У свою чергу, адміністрація Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну запрошує випускників нашого університету, які могли б працювати викладачами: англійської мови, економіки, електротехнічних дисциплін, курсу «Захист Вітчизни», математики, фізики, біології.

Якщо вас зацікавила якась із вакансій, то на Вас з нетерпінням чекатимуть 4 липня 2019 року о 10:00 за адресою: м. Київ вул. Шепелєва, 3, на співбесіді.

Телефони для довідок: (044) 497-33-46  (044) 497-71-65

Пошта: buro@ krvpubd.com

Нехай пощастить саме Вам. Успішного працевлаштування!

Інформацію надано Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності

Перейти до вмісту