Олексій Биков: вчора виграв Кубок Лобановського, а сьогодні – в рідному університеті!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Олексій Биков: вчора виграв Кубок Лобановського, а сьогодні – в рідному університеті!

Сковородинівський університет багатий на безмежно розумних та талановитих, іменитих студентів, зокрема студентів факультету фізичного виховання, які невпинно радують усіх нас свої спортивними успіхами та перемогами.

Відтак, лише цьогоріч, з 3 по 5 червня 2019 року, у складі молодіжної збірної України з футболу (U21), яка грала на столичному НСК «Олімпійський» в Турнірі пам’яті Валерія Лобановського, не можна було не помітити наших гравців-студентів факультету фізичного виховання, які представляли «молодіжну»: Олексій Биков – 4-й курс (віце-капітан); Дмитро Криськів – 2-й курс (півзахисник); Анатолій Трубін – 1-й курс (воротар), які й вибороли Кубок Лобановського.

До слова, вже наступного дня студент факультету фізичного виховання Олексій Биков прибув до університету й склав іспит з медико-біологічних основ фізичного виховання – звісно ж, на «відмінно».

Відзначимо, що Олексій у 2015/16 рр. виступав за команду U-19 донецького «Шахтаря». Наступний сезон розпочав у складі «Олександрії», в футболці якої зіграв 3 матчі за юнацьку команду та 4 матчі за молодіжну команду. У 2018 р. став гравцем ФК «Маріуполь», який у цьогорічному чемпіонаті УПЛ після ФК «Шахтар», «Динамо» та «Олександрії»  посів четверте місце.

Виявляється, що буває й таке поєднання: старанний  студент – гарний футболіст!

Віктор Куйбіда

        декан факультету фізичного виховання, професор

 

Перейти до вмісту