Науковий тандем Віктора Коцура та Василя Балуха увійшов до Всеукраїнського бібліотечного «Біографічного рейтингу – 2018»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Науковий тандем Віктора Коцура та Василя Балуха увійшов до Всеукраїнського бібліотечного «Біографічного рейтингу – 2018»

4 червня 2019 року Інститут біографічних досліджень Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського підбив підсумки Всеукраїнського бібліотечного «Біографічного рейтингу – 2018».

Мета його проведення – виявлення та популяризація наукової біографічної продукції, котра з різних причин нині доступна лише обмеженому колу читачів, що є несправедливим як щодо авторів та їхньої праці, так і щодо користувача, позбавленого змоги задовольнити інформаційні потреби. Особливо важливим є оприлюднення регіональних і краєзнавчих праць, які залишаються поза увагою, не зважаючи на зазвичай високий науковий рівень виконання.

У номінації довідкові біографічні видання дипломом ІІІ ступеня було нагороджено ректора ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», доктора історичних наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук України Віктора Петровича Коцура та декана філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, доктора історичних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України Василя Олексійовича Балуха за дослідження «Руська Унійна (Греко-Католицька) церква кінця XVI  початку ХІХ століття у постатях: словник» (Чернівці, 2018).

Крім того, за це ж дослідження відомий науковий тандем було нагороджено дипломом учасника топ-10 рейтингу у номінації «Довідкові біографічні видання».

Ми щиро вітаємо авторів, редакторів, упорядників книги, а також її читачів, зі спільною перемогою. Бажаємо нових відкриттів та їх не менш достойної оцінки у науковому та бібліотечному просторах, у колах читачів!

Прес-служба університету

Перейти до вмісту