Щирі вітання з нагоди Дня народження Андрія Володимировича Іващенка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щирі вітання з нагоди Дня народження Андрія Володимировича Іващенка

Сьогодні, 28 травня 2019 року, День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент, керівник соціально-гуманітарного відділу ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», незамінний ведучий університетських заходів, людина, разом з якою завжди приходить хороший настрій, Андрій Володимирович Іващенко.

Дорогий Андрію Володимировичу!

Від усієї душі бажаємо невичерпної фантазії і постійного натхнення, гарних ідей та індивідуального підходу до роботи, безсумнівного успіху, відмінного настрою і світлого щастя в житті.

Нехай життя складається з яскравих моментів, пам’ятних історій, красивих фотографій, цікавих захоплень, великих пригод, неймовірних чудес і радісних подій.

У цей чудовий день хочеться висловити Вам вдячність за роки, які Ви присвятили рідному університету. Зичимо ще довгі залишатися таким же харизматичним, талановитим та працелюбним. Нехай доля буде прихильною та щедрою, приносячи лише добрі звістки.

З повагою  колектив соціально-гуманітарного відділу, професорсько-викладацький
та студентський колективи університету

Перейти до вмісту