Сердечні вітання для Олени Володимирівни Дзюбенко

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сердечні вітання для Олени Володимирівни Дзюбенко

12 квітня 2019 року для колективу сковородинівської альма-матер асоціюється не лише з днем працівників ракетно-космічної галузі України, а й з тим що саме цього дня на світ з’явилась прекрасна жінка, висококваліфікований науковець та викладач, кандидат біологічних наук, провідний фахівець навчально-наукового відділу, доцент кафедри біології та методики навчання природничо-технологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Олена Дзюбенко.

Дорога наша Олено Володимирівно!

         Професорсько-викладацький та студентський колективи університету вітають Вас з днем народження та бажають бути здоровою та всебічно багатою, аби мрії збувалися, все задумане – здійснювалося, а на шляху зустрічалися виключно цікаві люди і найяскравіші події.

Усі ми знаємо та любимо Вас як прекрасну, витончену і завжди неперевершену людину!

Бажаємо Вам квітнути як троянда, сяяти немов сонце. Знайте, що для всіх нас Ви є джерелом світла, радості і оптимізму. Зичимо Вам протягом життя зберігати та примножувати свою життєрадісність, енергійність, молодість душі.

         Хай у Вашому житті буде більше радості і веселощів, нехай всі проблеми вирішуються легко, а неприємності неодмінно обходять Вас обабіч. А ще бажаємо, аби Ви завжди була оточена увагою люблячих Вас людей, родини та друзів, колег та студентів. Хочемо, аби всі побажання, які Ви отримаєте у цей день будуть почуті долею і повернуться до Вас щастям і радістю!

         Ваші колеги та студенти 

Перейти до вмісту