Мережа дитячих садочків «Malina Kids» шукає креативних та енергійних співробітників

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Мережа дитячих садочків «Malina Kids» шукає креативних та енергійних співробітників

Malina Kidsце мережа дитячих садочків в Ірпені та Бучі, яка стрімко розвивається та зростає разом зі своїми вихованцями. У 2019 році вона відкриває цілодобовий літній табір для дітей від 5 до 9 років, а з 1 вересня – приватну початкову школу.

У зв’язку з розширенням освітянських послуг у садочку та відкриттям школи компанія запрошує на роботу випускників педагогічних вишів – вихователів дошкільного закладу, вчителів початкових класів, інформатики та англійської мови.

         Кого шукають?

Педагогів на літній табір

Обов’язки: цілодобове перебування у таборі зі своєю групою (до 12 дітей) впродовж зміни (10 днів); організація та проведення масових заходів та свят; супровід дітей під час виїзних екскурсій. Надається проживання, харчування та всіляка підтримка у організації робочого процесу

Вчителів початкових класів, вчителів музики, англійської та образотворчого мистецтва

Обов’язки: навчання діток за програмою Нової української школи у приватній початковій школі повного дня.

«Malina Kids» навчає, допомагає, розвиває, гарантує затишну атмосферу, молодий, дружній та креативний колектив, конкурентну заробітну плату та гарний досвід роботи.

Надсилайте свої резюме на e-mail: malina.irpin@gmail.com

Контактні дані:  +38(096)-186-83-86.

Web-site: http://malina-club.com.ua/ua/

Instagram: @malina.irpin

Інформацію розміщено на правах партнерства

 

Перейти до вмісту