Відомий історик та експерт-політолог Олександр Палій вже завтра зустрінеться зі сковородинівцями

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відомий історик та експерт-політолог Олександр Палій вже завтра зустрінеться зі сковородинівцями

У вівторок, 26 березня 2019 року о 13:00, за ініціативи кандидата політичних наук, доцента кафедри політології університету Віталія Коцура в рамках партнерського проекту Наукового товариства університету «Відкритий університет», у конференц-залі імені Василя Сухомлинського зі студентами та викладачами університету, небайдужими містянами, зустрінеться український історик, експерт-політолог та політичний консультант Олександр Палій.

Зустріч, символічно, проводиться напередодні виборів Президента України (відбудуться у прийдешню неділю, 31 березня 2019 року – прим. авт) і стосуватиметься тематики цих виборів, які відбуваються в умовах зовнішніх впливів та внутрішньо-політичних конфліктів. Олександр Андрійович поділиться з присутніми своїми думками та попередніми підсумками цієї цікавої та напруженої політичної гонки, спрогнозує її подальший розвиток та відповість на всі запитання присутніх.

Модеруватимуть зустріч кандидат політичних наук, доцент кафедри політології університету Віталій Коцур та аспірант ІІ року навчання, голова Наукового товариства університету Оксана Луцик, а її традиційними співорганізаторами та партнерами стануть Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету, політологічний проект «Політичні студії», бібліотека університету та Громадська організація «Переяславський скарб».

Запрошуємо усіх небайдужих студентів, викладачів, містян, всіх тих, хто хоче розібратися у тому, що нині відбувається в нашій країні та дізнатися про все «з перших вуст».

Прес-служба Наукового товариства університету

Перейти до вмісту