«MoPED» у Переяславі: відбулося засідання робочої групи проекту

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > MoPED > «MoPED» у Переяславі: відбулося засідання робочої групи проекту

У п’ятницю, 15 березня 2019 року, відбулося засідання робочої групи проекту програми ЄС Erasmus+ KA2 №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED».

Засідання робочої групи розпочалося з обговорення концепції курсів, які заплановано запровадити в університетах-партнерах проекту, їх внутрішньої і зовнішньої евалюації – інноваційних видів діяльності з оцінки і підвищення якості освіти, що широко застосовується в країнах Європи та США. Окрім цього, було проговорено ключові компетенції та результати, на досягнення яких спрямована імплементація даних курсів. Акцент бесіди стосувався проблематики як проектування нових, так і модернізації вже існуючих курсів та програм у контексті способів впровадження. Важливим в обговоренні стало і те, на яких спеціальностях ці курси проходитимуть, та яку кількість кредитів матимуть.

Сповненим оригінальності був майстер-клас із традиційної української витинанки «Етнічна листівка», який для гостей провела кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін та методик навчання Ольга Стрілець зі своєю донькою Мартою.

Відтак, протягом дня, учасники робочої групи обговорювали питання менеджменту проекту: проблеми, плани, перспективи та виклики, що виникли під час його виконання. ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» несе відповідальність за один із робочих пакетів, що включає проведення всіх тренінгів і семінарів, які відбулися протягом тижня, а також, спільно з партнерами, розробляє звітну інформацію, яка подаватиметься до Європейського Союзу і стосуватиметься активностей, проведених академічною групою нашого університету.

Прес-служба університету

Більше фото тут!

Перейти до вмісту