На засіданні ректорату, яке відбулося 4 березня 2019 року, розглядалися такі питання:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На засіданні ректорату, яке відбулося 4 березня 2019 року, розглядалися такі питання:

На початку засідання традиційно відбулося вітання шановних ювілярів університету, зокрема проректора з науково-педагогічної роботи Валерія Троценка, керівника відділу кадрів Людмили Погребної та кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Нелі Перхайло.

Перший проректор Валерій Хомич закцентував увагу присутніх на проведенні робочої наради, щодо підготовки до проведення україно-польського форуму, котрий проходитиме на базі нашого університету. У Форумі візьмуть участь установи та організації Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, заклади вищої освіти, Київської та міської державних адміністрацій, інші зацікавлені сторони. На робочій нараді розглядатимуться організаційні моменти щодо проведення україно-польського форуму.

Декан педагогічного факультету Наталія Ігнатенко повідомила про підготовку до проведення Європейського коучингу з реалізації завдань і втілення ідей проекту MoPed. Даний захід проходитиме з 11 по 16 березня 2019 року. Робота заходу відбуватиметься за погодженим з європейськими партнерами планом. У роботі візьмуть участь викладачі та студенти університету. У рамках його роботи відбудеться тренінг, в якому зможуть взяти участь всі бажаючі.

Про відзначення Шевченківських днів в університеті доповіла декан філологічного факультету Оксана Свириденко. Зокрема, на філологічному факультеті відбуватиметься низка наукових та мистецьких заходів. Також об 11:00 6 березня 2019 року в бібліотеці університету відбудеться арт-простір «На каву з Шевченком».

Керівник студентського бюро соціально-гуманітарного відділу Владислав Міранович озвучив план основних заходів на березень 2019 року, з яким можна буде ознайомитися на сайті університету.

Керівник відділу інформаційних технологій Василь Якуба повідомив, що 14-16 березня відбудеться Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра». Матеріали до виставки можна подати до кінця цього тижня.

На ректораті було анонсовано, що у зв’язку зі святкування Дня 8 березня вихідними днями вважати 8, 9, 10 березня.

Ольга Науменко

Перейти до вмісту