Вітання з нагоди ювілею Людмили Миколаївни Погребної

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди ювілею Людмили Миколаївни Погребної

Сьогодні у двері нашої альма-матер постукало свято, адже полудень свого життєвого шляху святкує начальник відділу кадрів університету Людмила Миколаївна Погребна – людина, навколо якої, наче сонця, крутяться планети – структурні підрозділи університету та їх персоналії. Без неї важко уявити існування нашого навчального закладу, і в цей день весь професорсько-викладацький та студентський колективи університету висловлюють їй свою глибоку любов та повагу, та вітають із її особливим життєвим рубежем.

Вельмишановна Людмило Миколаївно!

Всі ми знаємо Вас як талановитого керівника і організатора, хорошу і порядну людину. З цієї нагоди висловлюємо наші сердечні слова поздоровлень, та шлемо букет щирих вітань.

 Ми бажаємо Вам невпинного руху вперед, на випередження. Нехай у Ваших світлих задумах, благословенних Богом і людьми, завжди буде мудрість, у всіх службових справах – підтримка однодумців, у серці – світло і тепло від людської вдячності за всі добрі діла, які даруєте оточуючим. Хай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею!

Від усієї душі зичимо, аби Господь Бог дарував Вам тільки щастя, міцне здоров’я та сімейну злагоду й достаток, а віра, надія та любов були Вашими супутниками на всьому життєвому шляху ще многая і благая літ!

З теплотою душ і сердець професорсько-викладацький та
студентський колективи університету

Перейти до вмісту