Закінчили університет, але і досі не знайшли роботи? Немає біди, адже наш навчальний заклад не забуває про своїх випускників, і систематично відслідковує для Вас  найкращі вакансії, зокрема у столичному регіоні. Дивіться, що ми можемо запропонувати просто сьогодні:

НВК «ЗНЗ І ступеня – гімназія-дитячий садок «Умка Гранд» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників на 2019/2020 навчальний рік: вчитель початкових класів; вчитель математики та інформатики; вчитель історії; вчитель біології; вчитель географії; вчитель англійської мови; вчитель німецької мови та вихователі групи подовженого дня

Вимоги до претендента на посаду: повна вища освіта за фахом; володіння базовими компетентностями вчителя Нової української школи та любов і повага до дітей.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають особисто або надсилають поштою до НВК такі документи: заяву на участь у конкурсі на ім’я директора НВК «Умка Гранд» Курінної В.В.; копії документів про вищу освіту; копію паспорта; автобіографію; документи, що підтверджують рівень професійної активності (статті, розробки уроків, презентації, портфоліо, грамоти, свідоцтва тощо).

Документи приймаються у два етапи: до 1 березня 2019 року та до 1 серпня 2019 року.

НВК «Умка Гранд» – це сучасний заклад освіти, відкритий у 2016 році, що розташований поблизу Києва, в с. Святопетрівське, в ЖК «Петрівський квартал» (найбільший житловий комплекс в Украні в 5 км. від столиці). НВК має декілька підрозділів: дошкільний, шкільний, центр дистанційного навчання, музичну школу, арт-студію. Для всебічного розвитку дітей функціонують спортивні секції та різноматні гуртки. Навчальні класи закладу освіти оснащені за останнім словом техніки, розраховані на невелику кількість учнів.

Адреса закладу освіти: 08141, Київська область, Києво-Святошинський район, с. Святопетрівське, бульвар Тараса Шевченка, будинок 12.

Контакти: (044)-232-38-48 , e-mail: ymka_2002@ukr.net

Більше інформації про НВК на його сайтах: umka.kiev.ua та eumka.com

Адміністрація закладу гарантує переможцям конкурсу гідні умови праці, конкурентну заробітну плату, можливість службового житла.

Сподіваємось, вже незабаром випускники ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» поповнять педагогічний склад цього чудового закладу освіти.

Інформація розміщена на правах партнерства

 

Перейти до вмісту