Сьогодні народилась Оксана Луцик

Сьогодні в родині нашого університету, створеного нещодавно Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності, а також Наукового товариства університету велике свято – свою чергову річницю чарівності, шляхетності та мудрості відзначає людина справи, безкомпромісна та вольова дівчина, справжня українка та науковець, що ставить інтереси державності та служіння українській науці, рідному університету на перший план, наочно демонструючи всім нам саме ті якості які мають бути притаманні кожній свідомій людині – керівник відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності та голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету, аспірант ІІ року навчання Оксана Луцик.

Дорога Оксано Олександрівно!

Всі ми знаємо та цінуємо Вас як чудову людину, милу дівчину, справжнього та чуйного друга, який завжди приходить на допомогу та не лишається осторонь життя кожного з тих, хто Вас оточує. За свій достатньо невеликий вік Ви встигли заслужити авторитет та правдиву повагу серед великої кількості колег та студентів, які ідуть до Вас за порадою та допомогою, і неодмінно її знаходять. Ви є справжнім дороговказом для багатьох працівників нашого університету, членів Наукового товариства університету. Весь колектив нашого університету пишається тим, що нам випала честь спізнатися з Вами на наших життєвих шляхах!

У цей день професорсько-викладацький та студентський колективи нашого університету сердечно зичать іменинниці, аби кожен її день був осяяний щирими посмішками, добрими людьми, цікавими справами та яскравими враженнями і подорожами. Міцного Вам здоров’я, безмежного щастя, казкового кохання, беззаперечного здійснення всіх Ваших найсміливіших задумів та мрій. Нехай Ваша життєва стежина буде повсякчас сповнена яскравими фарбами, а душа ніколи не знає смутку.

Із вдячністю та повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту