На засіданні ректорату, яке відбулося 8 січня 2019 року, розглядалися такі питання:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На засіданні ректорату, яке відбулося 8 січня 2019 року, розглядалися такі питання:

 1. Ректор вишу Віктор Коцур звернув увагу присутніх, що по університету діє наказ згідно якого викладачам необхідно розробити лекції з мультимедійним забезпеченням. Протягом січня по всіх факультетах будуть проходити робочі зустрічі на яких обговорюватиметься ряд важливих питання, зокрема:

– модернізація освітнього процесу на основі сучасних інформаційних технологій;

– формування нового освітнього, інформаційного простору відповідно до вимог нової української школи;

– публікації статей в науково-метричних базах;

– підготовка факультетів в умовах роботи Наукової школи тощо.

Також у січні для викладачів університету проходитимуть семінари щодо впровадження інформаційних технологій і методик навчання.

2. Декани факультетів доповіли про підсумки І семестру та якісні показники успішності студентів денної форми навчання. Сесія на всіх факультетах пройшла успішно. Загалом в університеті показники успішності та якості знань є задовільними.Завідуюча аспірантурою Антоніна Розсоха повідомила, що із 20 по 29 грудня 2018 року сесію складали  аспіранти 1 року навчання. Сесія аспірантами також складена успішно. До 10 січня 2019 року необхідно подати рейтингові списки студентів державної форми навчання на стипендію.

3. Фахівець соціально-гуманітарного відділу Владислав Міранович ознайомив присутніх із переліком загальноуніверситетських заходів, які проходитимуть в січні 2019 року, для студентів, котрі залишилися на канікулярний період,

4. Керівник відділу інформаційних технологій Василь Якуба наголосив, щоб до кінця січня подати матеріали на Х Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти 2019», котра традиційно відбудеться 14-16 березня 2019 року.

Ольга Науменко

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”12982,12985,12983″]
Перейти до вмісту