Хореографічний колектив «Фаворит» представив свою творчість на фестивалі «Крок до мрії 2018»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Хореографічний колектив «Фаворит» представив свою творчість на фестивалі «Крок до мрії 2018»

15-16 грудня 2018 року, напередодні дня Святого Миколая, у місті  Вінниці під егідою ГО «Розвиток. Розвиток» вже ввосьме пройшов щорічний фестиваль творчості «Крок до мрії 2018», який зібрав на одній сцені близько пів тисячі талановитих дітей і за ці роки у своїх масштабах вже переріс у соціально-благодійну акцію. 

Учасники з різних міст України демонстрували свої вокальні таланти, з хореографії, циркового мистецтва, декламування віршів, різноманітність яскравих сценічних костюмів, оригінальних номерів, які не залишили байдужим жодного, хто відвідав це яскраве, грандіозне свято мистецтв.

Основною метою фестивалю, з року в рік, є підтримка кожної талановитої дитини, не розмежовуючи їх за особливістю та потребами. Діти та молодь, незалежно від віку, мали нагоду  продемонструвати свої здібності на професійній сцені та отримати нові знання, досвід, оцінку висококваліфікованого журі.

Учасники демонстрували таланти в номінаціях: хoреoгрaфію, вoкaл, a тaкoж у різних стилях тa жaнрaх, серед яких: нaрoдні, сучaсні тa східні тaнці, кoмедійнo-пaрoдійне шoу, гімнaстичнoму шoу, пoкaз мoд, деклaрувaння віршів, aкрoбaтичне тa силoве шoу, твoрчу мaйстерність, нaрoдні тa сучaсні пісні.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості, хореографії.

У конкурсі взяв участь відомий у Переяславі-Хмельницькому і за його межами танцювальний колектив «Фаворит», керівником якого є студентка фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Анна Танана.  Танцювальний колектив представляв сучасні жанри хореографії. Перше місце серед даної вікової категорії зайняв сучасний танець – «Подих моря»,  друге місце – «Малі бешкетники», «Сила в тобі»; третє місце – «Кружева» і «Намалюю тобі зорі».

Кожен із учасників отримав цінні подарунки та дипломи, нагороди, а також неймовірну кількість позитивних вражень та емоцій.

Щиро вітаємо хореографічний колектив «Фаворит» і художнього керівника Анну Танану з гідною перемогою та зичимо подальших творчих злетів. Знай наших!

Ольга Науменко

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”12741,12739,12738,12736,12740″]
Перейти до вмісту