Коротко про головне: інформація з засідання ректорату від 19 листопада 2018 року

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Коротко про головне: інформація з засідання ректорату від 19 листопада 2018 року

1. Проректор з наукової роботи Сергій Рик доповів про стан підготовки до участі у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт та олімпіадах. Було наголошено на тому, щоб збільшити участь студентів у конкурсах. До 25 листопада 2018 року у науковий відділ потрібно подати список студентів для рекомендацій на конкурс.

2. Про участь у Міжнародній програмі з академічного обміну студентів доповіла декан філологічного факультету Оксана Свириденко. Оксана Михайлівна зазначила, що вже декілька років триває співпраця між Переяслав-Хмельницьким педагогічним університетом імені Григорія Сковороди та університетом Магдебург-Стендаль. З робочим візитом в університеті Магдебург-Стендаль перебувала делегація студентів із Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Робота проходила у рамках реалізації проекту«Засоби масової інформації та демократія». Для студентів була підготовлена відповідна програма: проведено круглі столи, семінари, зустрічі з теле- та радіо компаніями. Також Оксана Михайлівна зазначила що з 1 січня по 1 квітня 2019 року до Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди завітає делегація студентів та викладачів з університету Магдебург-Стендаль. Для них готується відповідна програма.

3. Про підсумки участі університету у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2018» повідомив Василь Якуба. Він зазначив, що із 15 по 17 листопада 2018 року у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» проходила міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2018»  та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди традиційно бере участь у виставці, що є найбільшим заходом в країні, присвячений вищій освіті в Україні. Представники Переяслав-Хмельницького вишу у презентації продемонстрували здобутки університету. Абітурієнти переконалися у високій якості викладання сучасних програм, професіоналізмі викладачів, ознайомилися з досягненнями і перевагами освітнього закладу, отримали вичерпну інформацію щодо вступу для абітурієнтів.

 За підсумками виставки Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди здобув диплом Лауреата Гран-Прі у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі».  Викладачі також нагороджені грамотами та дипломами за участь у виставці.

Різне. Перший проректор Валерій Хомич оголосив, що до 1 грудня 2018 року усім структурним підрозділам університету необхідно подати звіти про роботу. На основі цих звітів буде формуватися основний звіт про роботу нашого закладу вищої освіти, який буде озвучено на Конференції трудового колективу. Конференція трудового колективу відбудеться в середині грудня.

Завідуюча аспірантури Антоніна Розсоха зазначила, що із 19 листопада 2018 року відбудеться заїзд аспірантів вечірньої і заочної форми навчання на сесію.

Оксана Свириденко оголосила, що 20 листопада 2018 року об 11.00 в залі імені Василя Сухомлинського відбудеться презентація книг викладачів кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання.

Ольга Науменко

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”11808,11807,11806,11805,11804,11802,11801,11800″]
Перейти до вмісту