Відбудеться І Всеукраїнський науково-практичний фестиваль психології та психотерапії «Сучасна Психотерапія»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відбудеться І Всеукраїнський науково-практичний фестиваль психології та психотерапії «Сучасна Психотерапія»

Запрошуємо Вас 15 листопада 2018 року взяти участь у I Всеукраїнському науково-практичному фестивалі психології та психотерапії «Сучасна Психотерапія», що відбудеться у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» (вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав-Хмельницький).

Фестиваль передбачає знайомство з різними напрямками сучасної психотерапії, які представлені в Україні ґрунтовними школами з освітніми стандартами Європейської Асоціації психотерапії. Кваліфіковані спеціалісти, представники секцій Української спілки психотерапевтів, зокрема, Київської філії, запропонують вашій увазі технічні прийоми та актуальну тематику їх використання індивідуальній та груповій роботі. До участі у проекті запрошуються студенти, педагоги, психологи, психотерапевти.

Участь у фестивалі безкоштовна!

Початок реєстрації о 9:00, відкриття фестивалю – о 10:00.

Із програмою фестивалю, графіком його роботи та розширеним описом майстер-класів можна ознайомитись тут в Інформаційному листі.

Уся додаткова інформація: Кузьменко Тетяна – тел. +38 (063) 135-57-65

Перейти до вмісту