Вітаємо Віктора Петровича Коцура з Днем народження!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо Віктора Петровича Коцура з Днем народження!

Професорсько-викладацький та студентський колектив ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» сердечно вітають свого ректора, доктора історичних наук, академіка Віктора Петровича Коцура з Днем народження.

 

Дорогий Вікторе Петровичу,  сердечно вітаємо Вас з нагоди Дня народження та даруємо нашу щиру повагу та безмежну вдячність за Ваше велике серце, яке ніколи не залишається байдужим до жодної людської  долі, за мудрість у керівництві нашою альма-матер, за Ваше вміння знайти щире слово для кожного викладача та студента.

Бути керівником такого складного і потужного механізму як університет – надзвичайно важка та відповідальна праця, що вимагає високого професіоналізму, відданості обраній справі, сміливості й наполегливості. Це мистецтво, яке поєднує у собі розуміння усіх процесів, які відбуваються у державі, мудрість і послідовність у справі виховання молодого покоління, вміння ефективно комунікувати з колегами і партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка і розуміння.

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти численних успіхів у Вашій діяльності. Ваші життєва мудрість, справедливість і гострий розум стали запорукою Вашого успіху. Своєю самовідданою і плідною працею Ви щоденно формуєте якісний імідж нашого закладу вищої освіти, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки Переяславщини, всієї нашої Батьківщини. Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, що вже багато років є основою формули успіху нашого університету.

В цей день всі ми зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпного джерела сили і натхнення, родинного затишку та благополуччя, миру й щедрої долі, нових досягнень, злетів і перемог. Нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість, а Господнє благословення додає віри у власні кроки. Хай в серці завжди живе любов рідних і близьких Вам людей, яка допоможе далі йти по наміченому шляху, реалізовувати плани і втілювати мрії!

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Бажаємо успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків!

Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

Перейти до вмісту