Вітання з нагоди Дня працівника освіти!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди Дня працівника освіти!

Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги!

Прийміть найтепліші та щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти!

 

Професія викладача – одна з найбільш благородних і необхідних професій нашого суспільства. Саме викладач відіграє велику роль у формуванні та становленні особистості, отже впливає на подальшу долю суспільства. Велике щастя мати доброго, щирого наставника, який навчає бути Людиною. А найбільше щастя для усіх працівників освіти – бачити в очах своїх учнів вдячність та повагу.

Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.

 

Шановні освітяни! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей до рідного краю. Нехай супутниками у Вашому житті буде успіх і удача! Бажаємо Вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай теплі слова і добрі почуття Ваших учнів зігрівають ваші серця. Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя і радості нових успіхів!

Прес-служба університету

Перейти до вмісту