Європейський день мов на філологічному факультеті

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Європейський день мов на філологічному факультеті

2 жовтня 2018 року на філологічному факультеті вже традиційно було проведено захід, присвячений Європейському дню мов, що відзначають 26 вересня, та міжнародному дню перекладача, який святкують 30 вересня.

Студенти продемонстрували свої блискучі таланти, здібності та вміння. Так, студенти Тетяна Гребіневич (група АФ-44) та Роман Бондаренко (група А-12) виконали пісні; група АН-22 показали відео про важливість вивчення іноземних мов. Цікавим було фото-шоу, що складалося з порад першокурсникам від групи АН-43, декламування вірша “A dream within a dream” Е.А.По у виконанні Вероніки Близнюк (група АФ-44) та хвилина поезії від групи АФ-23.

У ході святкового заходу було продемонстровано відео-сюжет із бліц-опитуванням «Історія європейських мов» від групи АН-42, до якого було залучено студентів університету-партнеру м. Магдебург, які перебувають в рамках академічного обміну програми DAADE.

Крім цього, студенти показали свою акторську майстерність, зокрема, студенти групи АФ-34 представили сценку «Екзамен з англійської мови», а групи АН-12 – «Ми в майбутньому».

Усі групи проявили свою згуртованість та вміння працювати в команді. Так, групи П(а)-14 П(а)-25 виконали пісню “Thunder”, яку виконує гурт “Imagine dragons”.

Група АН-33 підготувала вікторину “English-speaking countries”, тому присутні мали можливість перевірити свої знання з країнознавства та отримали за вірні відповіді солодкі призи.

Усі виступи викликали захват у глядачів, глядачі з радістю підспівували іноземні хіти та аплодували, допомагаючи виконавцям побороти хвилювання та почуватися більш впевнено. Різні емоції витали у повітрі, було все: сміх, захват, сльози гордості за рідний факультет.

У такі дні дійсно відчуваєш, що наш факультет – велика дружна родина, яка з кожним роком розширює свої кордони та стає тільки міцнішою!

 

Тетяна Філімончук,
студентка групи АН-33

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” fgm_image_lightbox_size=”full” images=”9625,9628,9627,9626″]
Перейти до вмісту