На засіданні ректорату, яке відбулося 1 жовтня 2018 року, розглядалися наступні питання:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На засіданні ректорату, яке відбулося 1 жовтня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Про відповідальність спеціалізованих вчених рад університету за рівень кандидатських та докторських дисертацій повідомив проректор з наукової роботи Сергій Рик. Сергій Миколайович ознайомив із листом від Міністерства освіти і науки України, в якому зазначено основні завдання та стратегії щодо оцінки та якості дисертаційних робіт.

2. Про формування переліку проведення наукових конференцій з проблем вищої освіти і науки у 2019 році доповів Сергій Рик. Було наголошено, щоб у перелік конференцій, які відбуваються в університеті, необхідно  включити конференції з проблем вищої освіти і науки. Обов’язково потрібно вказати організаторів, співорганізаторів, чітку кількість осіб, які беруть участь у конференції. Перелік пропозицій щодо конференцій потрібно подати до 20 жовтня у Науковий відділ. Перелік конференцій буде затверджено на Вченій раді університету і надіслано до Міністерства освіти і науки України.

3. Про стан ведення обліку успішності та відвідування студентів доповів керівник навчально-наукового центру тестових технологій і моніторингу якості освітніх технологій Анатолій Лоха. Він зазначив, що працівниками центру тестових технологій кожного тижня проводиться перевірка журналів академічних груп та внесення балів до журналів. Журнали ведуться згідно положень, оцінки переносяться в систему С1 вчасно, є критерії оцінювання. Також було зазначено, що із 25 вересня почав діяти електронний журнал, завдяки якому кожен студент може переглядати свої бали за практичні та самостійні роботи.

4. Начальник експлуатаційно-технічного відділу Олександр Столяренко ознайомив присутніх із заходами по підготовці університету до опалювального сезону. Він наголосив, що проводились гідравлічні випробування системи теплопостачання, зроблено ревізію гідровузлів, ретельну перевірку газових лічильників. Також зроблений контрольний огляд вікон та дверей. Університет до опалювального сезону повністю готовий.

5. План основних заходів, які проходитимуть в університеті протягом жовтня оголосив керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко.

У Різному, Надія Коцур повідомила, що до 15 жовтня необхідно подати в науково-методичну раду витяги про затвердження тем магістерських робіт. На ректораті було наголошено, що 8 листопада в університеті відбудеться 4 Конгрес по Інклюзивній освіті.

Ольга Науменко

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” fgm_image_lightbox_size=”full” images=”9340,9346,9345,9344,9339,9347,9342,9341″]
Перейти до вмісту