Десята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» (23-25.10.2018 р.)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Десята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» (23-25.10.2018 р.)

23-25 жовтня 2018 року відбудеться Десята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України (лист МОН України № 1/11-12618 від 01.12.2017, лист НАПН України № 2-7/225 від 14.11.2017). Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти.

Мета виставки – сприяти освітній реформі в Україні шляхом узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду та інноваційних розробок педагогічних і наукових колективів здобутих при реалізації завдань освітньої реформи; створити творче середовище для педагогів, фахівців і науковців із обговорення та визначення подальших перспектив розвитку освіти, шляхів необхідних змін у взаємодії органів державної влади та управління, ОТГ, бізнес-структур із забезпечення якісного й успішного формування національної системи освіти міжнародного рівня. Продемонструвати інтерактивні комплекси та системи, наочно-дидактичні матеріали, сучасні меблі, обладнання для предметних кабінетів, програмне забезпечення та інноваційні рішення для освітнього простору, поінформувати абітурієнтів і батьків про підготовчі курси, умови прийому на навчання, напрями підготовки, організацію практик і стажувань тощо.

Деталі в Інформаційному листі!

Перейти до вмісту