Web of Science запрошує сковородинівців на вебінари: розклад у вересні

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Web of Science запрошує сковородинівців на вебінари: розклад у вересні

Серії вебінарів українською мовою відбудуться у такі дні:

 

Вівторок, 25 вересня 2018 р., 16:15. 

Тема: Оновлена платформа Web of Science. Використання ресурсу у науковій та освітній діяльності.

Тези: Підбір та аналіз наукової літератури. Типи і особливості видів пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, можливості пошуку у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту відкритий доступ та Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів, спільна робота з обраною літературою. Додаткові бази на платформі.

Модератор: Валентин Богоров

Реєстрація: http://goo.gl/RPY51Z

 

Четвер, 27 вересня 2018 р., 16:15

Тема: Презентація та аналіз здобутків науковця. Оптимізація звітних процедур для автора та установи.

Тези: Пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі що можуть виникнути, їхні причини та подолання. Авторські індифікатори ResearcherID та ORCID: створення, наповнення, редагування, автоматичне створення звітів з публікаційної діяльності науковця / довільної групи вчених і їх коректної оцінки.

Модератор: Валентин Богоров

Реєстрація: http://goo.gl/hKjvTX

 

Бажано почати підключення за 10 хвилин до початку вебінару для завантаження програми webex та налаштування звуку. Операційна система ХР не підтримується webex – знайдіть пристрій з новішою версією ОС. Перевірте можливість прослуховування звуку (за необхідності, потрібно знайти колонки). Сертифікати учасникам не передбачені, тому перегляд у компанії колег не лише сприятиме кращому засвоєнню інформації але і зміцненню колективу.

Також, в цьому місяці заплановано ще кілька заходів, в т.ч англійською та російською мовами, з можливістю отримати сертифікат учасника, розклад яких оновлюється щотижня у Facebook за адресою http://facebook.com/WoS, а підписавшись на сторінку Ви завжди отримуватимете інформацію з перших рук.

Загалом з 2016 року в Україні організацією проведено 252 семінари у 24 містах країни, 347 вебінарів (в т.ч. 33 українською мовою), в рамках спеціалізованих конференцій проведені навчання та консультації науковців, аспірантів, студентів, бібліотекарів, працівників редакцій, науково-інформаційних відділів. Статистика використання свідчить про зростання використання платформи, і незабаром це має позначитися на публікаційних показниках країни.

         Прес-служба бібліотеки університету

Перейти до вмісту