«Добротворення – наша мета» – книжкова виставка в бібліотеці, яка вчить добру і милосердю

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Добротворення – наша мета» – книжкова виставка в бібліотеці, яка вчить добру і милосердю

Нетлінним скарбом століть називають книгу. Книга – це безцінний скарб, який передається від покоління до покоління, об’єднує минуле й теперішнє. І саме бібліотеки роблять все для того, щоб зберігати та примножувати  ці багатства, зробити їх доступними для громадян.

Колективом бібліотеки Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, до проведення першого уроку у 2018-2019 навчальному році в закладах загальної середньої освіти, підготовлено книжкову виставку «Добротворення – наша мета». На книжковій виставці представлені різноманітні книги чудових авторів, які допоможуть вчителю у вихованні дітей, ознайомлять із сучасними добротворцями, доведуть, що добро й милосердя потрібно робити безкорисливо.

Доброта й милосердя завжди були притаманні нашому народу. Тож, шановні читачі, завітайте до нашої бібліотеки, долучіться до цих неперевершених видань і впевнено крокуйте у світ добра, милосердя та любові.

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

Перейти до вмісту