Вельмишановні викладачі та студенти, сковородинівці, українці!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Вельмишановні викладачі та студенти, сковородинівці, українці!

Вітаємо всіх із одними з найголовніших державних свят нашого народу – Днем Державного Прапора та 27-ою річницею Української Незалежності. Бажаємо кожному громадянину щастя, сімейного затишку і мирного та спокійного неба над головою! Нехай мрія про краще життя окрилює вас на нові звершення та добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Наша країна в ці дні відзначає вже 27-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй прекрасній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї без поневірянь та утисків. Українці боролися за свою свободу, і вона настала. У нас є все: гори, море, ліси та поля, родючі землі. Наш синьо-жовтий стяг – це символ свободи й незалежності, слави й відродження України. Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Батьківщиною.

Ми не прагнемо чужого, але за своє готові віддати і душу, і тіло. За останні роки українці стали іншими – народилися заново. І нам потрібно завжди пам’ятати якою ціною нам дістається ця незалежність! Низький уклін героям, які боролися, які полягли, і тим, які сьогодні борються за нашу Незалежність!

Треба пам’ятати і не зупинятися, тому що шлях до незалежної вільної держави – це довгий шлях. І кожен українець повинен приймати участь в будівництві нашої держави, щоб потім не шукати винних.

Вірте в Україну, любіть її і вкладайте свою душу у її розквіт!  Читайте українське, дивіться українське, слухайте українське, сумлінно працюйте та вчіться на її благо! Україна неодмінно вистоїть!

Слава Україні! Слава нації!

 

Перейти до вмісту