Факультет фізичного виховання: вертикальний спуск на практиці з туризму

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Факультет фізичного виховання: вертикальний спуск на практиці з туризму

У процесі проходження літнього табірного збору з туризму і краєзнавства студенти факультету фізичного виховання та майбутні учителі біології й географії здійснили вертикальний спуск (дюльфер). Вертикальний обрив висотою близько 25 метрів, географи використовували для вивчення профілю ґрунту, а наразі він згодився для занять з туризму. Цікаво, що знизу обрив здається невисоким. Коли ж одягнеш шолом та спорядження і подивишся вниз тебе відвідує СТРАХ… виникає думка: «А може крще не спускатися?».

Загалом подолали невпевненість і виконали дюльфер близько 60-и студентів. Були також проведені змагання з велотуризму. У майбутньому учителі за спеціалізацією: «Організація туристично-краєзнавчої роботи» зможуть передати набуті практичні навики своїм учням.

За це висловлюємо подяку доценту кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму, кандидату у майстри спорту Палатному Ігорю Анатолійовичу, його дружині Оксані Миколаївні, майстрам спорту з сумо Кондратюк Наталії та Бабич Оксані та магістру Москальцю Дмитру за організацію практичного заняття на фоні блакитного озера Бучак.

З повагою декан факультету фізичного виховання,

професор Віктор Куйбіда 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”7484,7483,7482,7481,7485″]
Перейти до вмісту