В університеті стартувала вступна кампанія

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В університеті стартувала вступна кампанія

12 липня в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди стартувала вступна кампанія 2018 року. Конкурсний відбір здійснюється на освітні рівні бакалавра й магістра. Також триває конкурсний відбір для осіб, які бажають навчатися в аспірантурі.

Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди користується популярністю серед молоді міста й області, про що свідчить сталий потік вступників на всі без винятку спеціальності, представлені в університеті.

До Приймальної комісії надійшли перші електронні заяви від абітурієнтів, які виявили бажання навчатись на першому курсі за бакалаврськими програмами. Біля приймальні комісії знаходиться велика кількість бажаючих поповнити ряди студентства. Одні заповняють заяви, інші — вивчають інформацію щодо вступу та оглядають аудиторії, спортивні зали, бібліотеки, прогулюються навколо корпусів. Є вказівники, які дають змогу знайти потрібний факультет. Вступна кампанія проходить відкрито, прозоро й об’єктивно.

Майбутніх студентів вишу консультують фахівці приймальної комісії, облаштовані комп’ютеризовані кабінети для прийому абітурієнтів згідно зі спеціальностями. В університеті створено всі необхідні умови для подання документів вступниками, одержання необхідної консультації чи допомоги у створенні власного електронного кабінету. Прийом заяв і документів триватиме до 26 липня. Чекаємо на Вас, шановні вступники!

Прес-служба університету

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”7298,7297,7296″]
Перейти до вмісту