Відбувся семінар «Публікації у Scopus та Web of Science: від подолання міфів до ефективних практик»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Відбувся семінар «Публікації у Scopus та Web of Science: від подолання міфів до ефективних практик»

30 травня в конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбувся методологічний семінар для аспірантів І-IV курсів  «Публікації у Scopus та Web of Science: від подолання міфів до ефективних практик». Спікером семінару виступив випускник нашої аспірантури, а нині доктор філософських наук, доцент, професор кафедри методології науки та міжнародної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова Свириденко Денис Борисович. У своєму виступі Денис Борисович коротко зупинився на історичних витоках наукометричних досліджень, чітко окреслив етапи формування профілю наукового журналу з метою його включення до наукометричних баз даних, прокоментував вимоги щодо підготовки і публікації наукових статейу збірникахщо індексуються у зазначених базах тощо.

Семінар пройшов у формі дискусії. Всі бажаючі могли ставити запитання, на які Денис Борисович давав чіткі відповіді та роз’яснення до того чи іншого запитання.

Ольга Науменко

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”6269,6270″]
Перейти до вмісту