Засідання ректорату (31.05.2018 р.)

На засіданні ректорату 31 травня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Про виконання кадрових вимог щодо забезпечення провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти доповів керівник навчального відділу Анатолій Брехунець.

2. Про формування і присвоєння DOI-індекса науковим виданням і публікаціям університету доповіла кандидат педагогічних наук, доцент, співробітник лабораторії «Психолінгвістика розвитку» Наталія Харченко. Було зазначено, що сьогодні наявність DOI – це європейський і світовий стандарт, який використовується усіма найбільшими міжнародними науковими організаціями та видавництвами. За допомогою DOI полегшується процедура цитування і пошуку наукової публікації, що сприяє підвищенню індексу цитування науковця та його особистого індексу Хірша. Наш університет уклав договір з Інтернаукою для отримання префіксу DOI.

3. Декани факультетів прозвітували про проведену профорієнтаційну роботу та повідомили про прогнозований контингент студентів на 2018-2019 навчальний рік.

4. Декани факультетів доповіли про результати проведеної роботи з ліквідації студентами заборгованості за надання освітянських послуг.

Ольга Науменко

Перейти до вмісту