Відбулася XII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту і туризму у закладах освіти»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Конференції > Відбулася XII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту і туризму у закладах освіти»

17 травня 2018 р. на факультеті фізичного виховання відбулася XII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту і туризму у закладах освіти».

З вступним словом виступив декан факультету Куйбіда Віктор Віталійович, який зробив історичний аналіз участі студентів у всеукраїнських конкурсах наукових робіт та привітав призерів 2017-2018 рр. Рижика Романа, Чумичку Олександру та Наталію Кондратюк. Пленарне засідання конференції відбулося під головуванням завідувача кафедри ТМФВ і спорту Пангелової Наталії Євгенівни. Було заслухано доповіді студентів та обговорено проблеми та перспективи розвитку в галузі фізичного виховання. Після закінчення засідання всі доповідачі були нагороджені сертифікатами та посібниками від викладачів факультету. Учасники конференції здобули досвід для подальших наукових досліджень та досягнень в фізичному вихованні та спорті.

Прес-служба факультету фізичного виховання

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”5770,5771,5772,5773,5774″]
Перейти до вмісту