Засідання ректорату (21.05.2018 р.)

На засіданні ректорату 21 травня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підготовка педагога ХХІ століття крізь призму ідей Василя Сухомлинського» доповіла декан педагогічного факультету Наталія Ігнатенко. Конференція відбудеться 22 травня. Відкриття конференції о 10.00 в актовій залі вишу. Основні тематичні напрями роботи конференції: Педагогічні ідеї Василя Сухомлинського в Новій українській школі; Сучасний учитель як особистість і фахівець: діалог із Василем Сухомлинським; Підготовка майбутнього вчителя до роботи в умовах впровадження інклюзивного навчання; «Сто порад учителю» Василя Сухомлинського: коментуємо і рефлексуємо над книгою. В рамках конференції проходитимуть різноманітні тренінги, майстер-класи, мистецькі виставки.

2. Про підсумки участі студентів університету у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади та ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт доповіла керівник наукового відділу Діана Животівська.

3. Про забезпечення проведення ЗНО на базі університету доповів Василь Якуба. У центральному корпусі нашого вищого навчального закладу відбудеться ЗНО, яке проходитиме із 9.00 до 15.00. Відповідальним за аудиторії, в яких відбуватиметься іспит забезпечити відповідні умови.

4. Про хід державної атестації та підсумкового тестового контролю студентів випускних курсів доповів керівник відділу моніторингу якості освіти Анатолій Лоха.

5. Про стан використання договірних зобов’язань студентами за надання освітніх послуг доповіла головний бухгалтер Ольга Яременко. Декани факультетів прозвітували про результати проведеної роботи з ліквідації студентами заборгованості за надання освітянських послуг.

Ольга Науменко

Перейти до вмісту