Наукове товариство університету прозвітувало про успішний рік своєї діяльності

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Наукове товариство університету прозвітувало про успішний рік своєї діяльності

В ці дні виповнюється рік від того моменту, коли колишнє Наукове студентське товариство університету реорганізувалось у Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету. І попри те, що дехто ще й досі не може звикнути до нової назви нашої структури, не можна не помітити її невпинний ріст та величезну кількість задумів та проектів, які вдалося реалізувати молодим активним науковцям лише за цей рік. Про це і йшла мова в ході звітної Конференції Наукового товариства університету, яка відбувалась в стінах 106-ої аудиторії 17 травня.

Серед тих, хто був присутній на засіданні: Животівська Діана Миколаївна – кандидат історичних наук, викладач, керівник навчально-наукового відділу університету, головуюча зібрання; Ващенко Сергій Володимирович – провідний фахівець навчально-наукового відділу (секретар звітної конференції); кандидати історичних наук, старші викладачі кафедри політології університету Сергій Миколайович Кикоть та Леся Михайлівна Коцур і кандидат педагогічних наук, доцент Різник Вячеслав Володимирович (делегати викладацького складу університету), правління, члени та активісти Наукового товариства університету, а також студенти-делегати від кожного факультету нашого університету.

Присутні заслухали звіт голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету Оксани Олександрівни Луцик про діяльність її команди у звітному 2017-2018 навчальному році. У своєму виступі Оксана Олександрівна у простій та доступній формі розповіла про всі наукові та суспільно-значимі заходи, що успішно відбувались в зв’язку з їх організацією та допомогою у проведенні саме Науковим товариством університету. Серед названого – широко відомі в університеті та місті заходи: регулярні зустрічі з видатними українцями у форматах «Відкритий університет» та «Університетські зустрічі», гостями яких за звітний рік стали видатний український економіст, екс-міністр регіональної розвитку України Павло Шеремета, громадський та політичний діяч, український дисидент, Герой України Левко Лук’яненко, відома співачка та антропол Katya Chilly, видавець, письменник та філософ Мирослав Дочинець, сучасний український письменник Андрій Кокотюха та ще багато-багато вітчизняних та зарубіжних гостей; інтелектуально-розважальне дозвілля «Нічна бібліотека» у рамках якого регулярно відбувались покази українських та зарубіжних культових кінострічок «Гетьман», «Смерть Сталіна», «Я, Тоня» та інших; Кубок університету з «Брейн Ринг», що восени відбувся в розважальному комплексі «Адреналін», курси «Основи написання наукових робіт», ІІІ і IV Всеукраїнські конференції молодих учених, аспірантів та студентів «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених», допомога у проведенні щорічного культурологічного форуму «Сікорські читання», етапах Всеукраїнських олімпіад з психології та географії, робочі поїздки до Київського університету імені Бориса Грінченка, круглі столи, інші проекти та заходи, до яких було залучено Товариство.

Діяльність Наукового товариства студентів, аспірантів докторантів і молодих вчених університету, за звітний період, не викликала питань за зауважень та була одноголосно оцінена делегатами зустрічі як така, що відповідає меті і завданням, що стояли перед Товариством у звітний період.

Наукове товариство університету, в особі своєї очільниці Оксани Луцик, дякує всім партнерам та друзям, які протягом року були пліч-о-пліч з нашим Товариством та допомагали нам у втіленні задумів та ідей – Вченій раді, ректорату, бібліотеці, всім факультетам та структурним підрозділам університету, низьці суспільно-політичних та мистецьких формацій і приватних підприємств, без яких було б важко уявити наші наймасштабніші заходи.

Сподіваємось на подальшу спільну взаємну співпрацю, і ще раз дякуємо тим, хто відстоює наші цінності та суспільно-наукові орієнтації. Все лише починається.

Прес-служба Наукового товариства університету

 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”5466,5467,5468,5469,5470,5471,5473,5474,5475,5476,5477,5478,5479″]
Перейти до вмісту