Педагоги, студенти університету та учні школи провели акцію «Прикрасимо своє місто!»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Педагоги, студенти університету та учні школи провели акцію «Прикрасимо своє місто!»

Сьогодні, як ніколи, дорослим потрібно пригадати, що є найціннішим у нашому житті? Звичайно, це мирне небо над головою, але не менш важливим є бачити щасливі очі дітей, чути їхній радісний сміх! 

Саме тому викладачі кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти педагогічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди» провели акцію «Прикрасимо своє місто!», до якої долучили студентів третього курсу спеціальності «Початкова освіта» та учнів початкових класів ЗОШ І ст. № 6.

Метою проведення акції є сприяння формуванню патріотичного ставлення дітей до своєї Батьківщини, поваги до традицій українського народу; пропаганда історико-культурної спадщини; утвердження духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей; надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності; об’єднання спільною діяльністю дітей та дорослих.

Організатора акції викладача Вікторію Молчанову та її доньку Єлизавету, як ідейного натхненника, захопила ідея не тільки намалювати щось пам’ятне та життєстверджуюче, але й прикрасити настінним живописом одну із кам’яних плит паркану, що знаходиться навпроти школи. З творчим ентузіазмом діти та студенти зобразили художню картину «Тут живе любов», презентація якої відбудеться під час святкування останнього дзвоника у школах міста.

Акція «Прикрасимо своє місто!» не тільки привертає увагу мешканців, але й об’єднує  серця дорослих та дітей,  спрямовуючи  їхні зусилля на спільну справу – зробити рідне місто кращим та більш мальовничим.

Вікторія Молчанова

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”4955,4956,4957,4958,4959,4960,4961,4962,4963,4964″]
Перейти до вмісту