Вітання з ювілеєм Хомичу Валерію Феодосійовичу!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Вітання з ювілеєм Хомичу Валерію Феодосійовичу!

Педагогічний колектив Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди вітають з ювілеєм першого проректора університету, кандидата педагогічних наук, доцента Валерія Феодосійовича Хомича!

З почуттям глибокої поваги ми відзначаємо, що вся Ваша трудова біографія, організаторський талант і здібності нерозривно пов’язані з нашим університетом, Вашими колегами та студентами, і сповна віддана їм, особливо в період діяльності на відповідальній посаді першого проректора.

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і професіоналізм, які створили Вам заслужений авторитет і повагу. Ваша повсякденна турбота про людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

Валерію Феодосійовичу, за Вашу невтомну працю висловлюємо Вам сердечну вдячність і глибоку шану. Від усієї душі бажаємо невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя та нових звершень на благо скородинівської альма-матер.

Перейти до вмісту