Засідання ректорату (03.05.2018 р.)

На засіданні ректорату 3 травня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Проректор з наукової роботи Сергій Рик ознайомив членів ректорату із проведенням Фестивалю науки в університеті. Фестиваль науки розпочнеться із 16 і триватиме по 18 травня. Програма  заходів досить широка: методичний семінар, презентація наукових досягнень університету, науково-практичні конференції, презентація книг та зустрічі із відомими науковцями, дослідниками та інше. 18 травня в конференц-залі імені В. Сухомлинського відбудеться підбиття підсумків та закриття Фестивалю науки.

2. Про порядок роботи в системі «Антиплагіат» повідомила кандидат історичних наук, доцент Ольга Глоба.

3. Про порядок вступу в магістратуру з використанням технологій ЗНО повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба. Вступники до магістратури за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини» проходитимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ). ЄВІ передбачає виконання екзаменаційної роботи з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови. Для вступників на магістратуру, яким треба буде складати єдиний вступний іспит чи випробування (так зване «ЗНО на магістратуру»), реєстрація на тестування почнеться 14 травня.  Тестування з іноземної мови відбудеться 11 липня. Більш детально з інформацією можна ознайомитися на сайті  Міністерства освіти і науки України. Декани факультетів ознайомили із проектними показниками контингенту магістрів.

4. Про стан інформаційного забезпечення сайту університету доповіла голова Наукового товариства Оксана Луцик.

5. Із планом загальноуніверситетських заходів, які відбудуться в травні, членів ректорату ознайомив фахівець соціально-гуманітарного відділу Владислав Міранович. Детальніше із планом заходів можна ознайомитися на сайті університету.

Ольга Науменко

 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”4749,4751,4753,4755,4760,4762,4763,4765,4766,4768″]
Перейти до вмісту