Університет запроваджує карантинні заходи – знайомимо Вас з текстом відповідного наказу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет запроваджує карантинні заходи – знайомимо Вас з текстом відповідного наказу

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та на підставі листа МОН України №1/9-154 від 11.03.2020 р.  у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» видано наказ №34 від 11.03.2020 р. «Про запровадження карантинних заходів» .

Відтак, у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з 12 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року буде призупинено всі види навчальних занять, проведення практик та заборонено відвідування університету здобувачами вищої освіти.

На період з 12 березня до 03 квітня 2020 року освітній процес в університеті відбуватиметься із використанням дистанційних технологій навчання. Крім того, буде розроблено заходи щодо відпрацювання практичних та лабораторних занять в період нормалізації епідемічної ситуації.

Зверніть увагу, що згідно розкладів Вам буде забезпечено умови для самостійного вивчення теоретичного блоку дисциплін, вестиметься облік та оцінювання виконаних завдань через інформаційно-освітнє середовище на платформі «Moodle» та інші дистанційні технології навчання.

Усім хто нині проходить або готується до проходження практики, повідомляємо, що терміни їх проведення буде узгоджено з датами відновлення роботи баз практик – детальну інформацію з цього приводу вам нададуть вже найближчим часом.

Є новини і для студентів заочної форми навчання – їх навчальні сесії перенесено до моменту завершення карантинних заходів.

Крім того, навчальним відділом, відділом кадрів та завідувачами кафедр вже відзавтра буде розроблено заходи щодо часткового переведення науково-педагогічних працівників та співробітників на роботу в дистанційному режимі та на виконання інших видів робіт (організаційно-педагогічна, методична, наукова тощо). Науково-педагогічним працівникам та співробітникам університету радять утримуватися від поїздок до країн з високим ступенем ризику зараження до нормалізації епідемічної ситуації.

На період карантину буде відмінено проведення масових заходів освітнього, наукового, спортивного та мистецько-розважального характеру в корпусах та на території університету. Єдиним виключення стане проведення запланованої на завтра, 12 березня 2020 року о 13:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського творчої зустрічі з Сергієм Жаданом у рамках проєкту «Відкритий університет». Організатори прогнозують, що кількість учасників зібрання не перевищить допустимої рекомендаціями норми щодо відвідування масових подій, а скасування чи перенесення зустрічі є неможливим у зв’язку із надзвичайно щільним робочим графіком відомого гостя та великими, спланованими за кілька місяців до того, логістичними втратами з обох боків.

Крім того, у гуртожитках буде обладнано кімнати для можливої ізоляції здобувачів освіти з ознаками гострих респіраторних захворювань, а всім сковородинівцям радять неухильно дотримуватися виконання розпорядження №28 від 05.03.2020 року щодо унеможливлення розповсюдження вірусних інфекцій.

Нагадаємо, що на нашому сайті ми вже розповідали про те, які заходи слід вживати щодо профілактики нерозповсюдження вірусних інфекцій та коронавірусу 2019-nCoV та звертали вашу увагу на рекомендації Міністерства охорони здоров’я для громадян щодо коронавірусу 2019-nCoV  – радимо звернути на них увагу!

Залишається лиш пригадати мудрі слова царя Соломона про те, що «Все минає» – ​«І це мине» та побажати Вам міцного здоров’я. Присвятіть ці кілька тижнів саморозвитку, навчанню, приділяйте більше часу для відпочинку. Обіцяємо як і завжди тримати руку на пульсі новин та анонсів університету та вчасно інформувати вас про них. Побачимось!

 

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту