«Академічна доброчесність: від теорії до практики»: анонсовано науково-практичний семінар для здобувачів із методистом Навчально-наукового центру забезпечення якості освіти Аллою Деречою

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Академічна доброчесність: від теорії до практики»: анонсовано науково-практичний семінар для здобувачів із методистом Навчально-наукового центру забезпечення якості освіти Аллою Деречою

У прийдешній понеділок, 21 жовтня 2024 року, Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі спільно з Навчально-наукового центру забезпечення якості освіти, за підтримки Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, організовує науково-практичний семінар для здобувачів із методистом Аллою Деречою на тему «Академічна доброчесність: від теорії до практики».

Зустріч відбудеться в змішаному форматі: у конференц-залі Василя Сухомлинського о 13:00 та онлайн на платформі «Microsoft Teams».

Планується, що в рамках зібрання Алла Анатоліївна ознайомить здобувачів із поняттям «Академічна доброчесність» та її складовими. Окрім того, буде обговорено випадки недотримання цих принципів, зокрема, приклади ситуацій, коли порушення академічної доброчесності, такі як плагіат, можуть призвести до серйозних наслідків для здобувачів освіти.

Зустріч стане чудовою можливістю для всіх учасників навчального процесу дізнатися більше про етичні стандарти в академічному середовищі, обмінятися досвідом та задати запитання експерту. Не прогавте шансу поглибити свої знання в цій важливій сфері.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту