В УГСП відбудеться зустріч зі спеціалістами Кіберполіції України: це можливість взяти участь у конкурсі від кіберполіції, компанії Binance, ХНУВС та ГО «Брама»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > В УГСП відбудеться зустріч зі спеціалістами Кіберполіції України: це можливість взяти участь у конкурсі від кіберполіції, компанії Binance, ХНУВС та ГО «Брама»

У прийдешню середу, 16 жовтня 2024 року, о 15:00 у конференц-залі Василя Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться зустріч зі спеціалістами Кіберполіції України, щоб дізнатися все про сучасні кіберзагрози та навчитись захищати свої дані. Також це змога взяти участь у масштабному конкурсі від кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама».

Повідомляється, що метою заходу є підвищення обізнаності молоді щодо цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та розвитку навичок у сфері кібербезпеки.

Зауважимо, що за сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» стартує національний конкурс для студентів. Щоб долучитися до нього, заповніть заявку тут. Детальні умови участі – за цим посиланням.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до заходу та зробити свій внесок у формування безпечного цифрового середовища!

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту