УГСП запрошує зголошуватися до участі у грантовій програмі для студентів та аспірантів від компанії 4В: це змога отримати 20 000 гривень для оплати свого навчання

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > УГСП запрошує зголошуватися до участі у грантовій програмі для студентів та аспірантів від компанії 4В: це змога отримати 20 000 гривень для оплати свого навчання

Університет Григорія Сковороди в Переяславі запрошує своїх студентів та аспірантів взяти участь у грантовій програмі для здобувачів українських закладів вищої освіти. Це чудова можливість отримати грантову стипендію для оплати навчання в розмірі 20 000 гривень.

Програма організована компанією з метою популяризації безпечної онлайн-торгівлі та прав споживачів. Конкурсні роботи мають висвітлювати важливі правові питання, зокрема: захист інтелектуальної власності на маркетплейсах, правові аспекти онлайн-платежів та боротьба з шахрайством в інтернеті​.

«Цим грантом ми прагнемо підтримати дослідження та розвиток правового регулювання онлайн торгівлі, сприяти забезпеченню правової безпеки та захисту прав споживачів та підприємців в умовах стрімкого розвитку цифрових технологій», – зазначають організатори.

Зверніть увагу на те, що:

  • Конкурсна робота повинна бути написана українською мовою, містити не менше 10 000 символів і відповідати тематиці, зазначеній на сторінці конкурсу.
  • Крайній термін подачі конкурсних робіт – 24 вересня 2024 року.
  • Оголошення переможця – 22 жовтня 2024 року, а вручення нагороди відбудеться до кінця жовтня​.

Готову роботу потрібно надіслати на електронну адресу, зазначену на сайті конкурсу. У листі слід вказати своє ім’я та назву навчального закладу​.

Більше деталей знайдете тут: https://4b.ua/blog/contest-4b/.

Не втратьте шанс долучитися до цієї грантової програми! Переконані, це допоможе вам розвинути свої навички та забезпечити фінансову підтримку для подальшого навчання.

ОПУБЛІКОВАНО

Інформацію розміщено на правах партнерства

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту