Команда УГСП на чолі з ректором Віталієм Коцуром відвідала Макарівський молодіжний коворкінг-простір: розповідали про переваги навчання в університеті

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2024 > Команда УГСП на чолі з ректором Віталієм Коцуром відвідала Макарівський молодіжний коворкінг-простір: розповідали про переваги навчання в університеті

26 квітня 2024 року, на запрошення лідерів Макарівського молодіжного коворкінг-простору, який знаходиться в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала, команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі, на чолі з ректором Віталієм Коцуром поспілкувалась з місцевою молоддю – поділилась історією успіху альма-матер та можливостями навчання.

Як зазначає голова Макарова Вадим Токарь, цей сучасний молодіжний простір є осередком для народження нових ідей, навчання і дозвілля молоді та підлітків, цікавих зустрічей та комунікацій.

Повідомляється, що одним з основних напрямків заходу було заохочення пошуку молоддю майбутньої професії, яка сприятиме найефективнішим засобам розвитку рівня людини як фахівця, який проявляє соціально-економічну ініціативу, вчиться отримувати інтелектуальну та трудову незалежності. Також відбулося ознайомлення з основними чинниками та факторами, які слід враховувати під час вибору тієї чи іншої професії та озброєння необхідними знаннями щодо фінансової незалежності та стабільності.

У ході зустрічі ректор УГСП Віталій Коцур поділився власним кар’єрним досвідом, а також розповів про основні переваги отримання вищої освіти, наголосивши на важливості не лише фахових знань, але й розвитку креативності, аналітичного мислення та комунікативних навичок.

Надалі, отримавши конкретні поради та рекомендації, учасники заходу мали можливість поставити свої питання ректору, який своєю чергою залюбки відповів на кожне з них.

Керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич  наголосила на особливостях та перевагах Університету Григорія Сковороди в Переяславі та ознайомила з професійними перспективами у кар’єрному зростанні. Також вона розповіла про значні зміни у вступній кампанії 2024 року та розкрила широкий спектр освітніх програм та інфраструктурних можливостей університету наголосивши на значущості інновацій в освітньому процесі та інфраструктурних перевагах, які надає УГСП своїм студентам.

Своєю чергою кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Інна Макарчук провела для учасників заходу тренінг з фінансової грамотності.

«Багато молодих людей мають обмежені фінансові ресурси. Правильне розуміння та управління своїми фінансами може суттєво покращити їхнє життя та майбутню кар’єру. Фінансова грамотність надає здатність ефективно бюджетувати свої витрати. Молоді люди вчаться ставити переваги, розподіляти гроші між винятковими видами витрат і створювати фінансовий план, який допоможе уникнути боргів та фінансових проблем. Отже, фінансова грамотність є ключовою навичкою, яка забезпечує успішне життя та кар’єру усіх охочих», – наголосила Інна Миколаївна.

Як зазначають учасники події, після активного обговорення перспектив вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі учасники зустрічі стали співучасниками відкритого діалогу, висловлювали свої думки та рекомендації. Такий формат сприяв глибокому розумінню потенціалу та можливостей, які надає навчання в УГСП.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Підсумки перевиборів до Студентської ради УГСП у 2024 році: повідомляємо про те, хто став новим головою студентської ради університету, факультетів та гуртожитків
16.05.2024
У 2023 році Уповноважений з державної мови мав низку звернень щодо порушення законодавства про державну мову в закладах освіти: в УГСП вкотре наголошують на необхідності використання української в межах освітнього процесу та під час виконання службових обов’язків
16.05.2024
Велотренажер, палиці для спортивної ходьби, гантелі та штанги: надійшла нова гуманітарна допомога від МОМ задля облаштування спортивної кімнати для ВПО на території студмістечка УГСП
16.05.2024
Перейти до вмісту